Post by sporatpengentrigh on Feb 22, 2022 12:41:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump 2022 version ▞▞▞
Vai neizvēlaties saņemt papildu monētas par reklāmu? Nav problēmu, mēs piespiedīsim tevi noskatīties tik un tā! Briesmīgi
Es varu sasniegt tikai 8351 m, pēc tam vairs nav ceļa, tāpēc es vienkārši tur iestrēgu.
Radikāla spēle, bet jautra.. vienmēr liek man smieties ikreiz, kad spēlēju šīs spēles
Mēsls
Tas bija jautri, kad es pirmo reizi sāku spēlēt. Apļa vidū ot uzliek pielikt.Es nevarēju izkļūt no tā, tāpēc atiestatīju tālruni, un REKLĀMA JOPROJĀM BIJA TUR.
Ja nopietni, es saprotu, ka tas ir bez maksas, un izstrādātājiem ir jātur ieslēgtas gaismas, taču milzīgais reklāmu daudzums tajā ir tikai tīra alkatība. Par katru minūti, ko faktiski pavadīsit spēlējot, jūs pavadīsit divreiz vairāk laika, gaidot, kad tiks rādītas reklāmas.
Es dodu 2,6 zvaigznes. Tas ir jautri, taču, kā jau vairums saka, reklāmas pazemina šo spēli.
Tas bija jautri, līdz es ieguvu jaunu tālruni, un nav iespēju ielādēt manu iepriekšējo spēli. Es biju vairākus tūkstošus metru iekšā. Tagad man jāsāk no sākuma. F TAS
Spēle ir lieliska, taču to sabojā reklāmas, to ir pārāk daudz.
Tafadzva V
Skaties.Laba spēle, kas tikko sabojāta.Reklāmu skaits ir vienkārši aizraujošs.Skaties, ka tā ir laba spēle, bet jums vienkārši ir pareizi jāplāno lēcieni. Tā nav nekas īpašs, lai vienkārši lēktu, taču tā joprojām ir laba spēle.
FIFA Football Спортни ulgg
Lieliska spēle, bet pārāk daudz reklāmu.
Automātiskās atskaņošanas reklāmas ir vissliktākās. Atinstalēta. Jebkura spēle, kas piespiež izmantot šāda veida datus savienojumam, kas nav Wi-Fi, bez izvēles, ir jāizslēdz.
Kruta spele xd
tā ir lieliska spēle, un man patīk, kad tu krīti, taču ir pārāk daudz reklāmu
diezgan jautri. Vēlētos redzēt vairāku līmeņu spēli ar dažādām ainām un vārtu guvumiem pat spēlēt pret citiem.
Pievieno Pievieno Pievieno.... Maksā par nepievienošanu par 2,99 USD mazdēlam, taču joprojām saņem papildinājumus pēc pilna maksājuma.
Jauki
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ஆர்கேட் xzrx
Bike Hop: покори бездорожье! Аркады vtj
Tas ir labi, bet reklāmas ir garas, un jūs nevarat tās izlaist
Jautri, bet to reklāmu ir pārāk daudz
バイクホップ:クレイジーなBMXライダーになろう! アーケード dbf
Laba spēle, ceļš uz daudzām reklāmām. Reklāmas ir tik sliktas , ka jums ir nepieciešams pārāk ilgs laiks , lai lv uz augšu , lai skatītos visas pievienošanas . Tas arī liks jums skatīties reklāmu, pat ja izvēlaties neizmantot impulsu, kas jums ir nepieciešams, lai skatītos reklāmu. Vai es teicu, ka šajā lietotnē ir daudz reklāmu? Reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas, reklāmas
Apmēram ik pēc 3 mēģinājumiem esat spiests skatīt videoreklāmu. Papildus tam, ka reklāmas visu laiku ir redzamas ekrāna apakšā. Ak, vai es pieminēju.. Tas ir diezgan garlaicīgi.
Tik daudz reklāmu, pat ja izvēlaties tās neskatīties, tās joprojām tiek parādītas. Viņiem ir 3 reizes laimētā reklāma, kas nedod jums 3 reizes lielāku summu. Viltus reklāma, lai jūs noklikšķinātu uz reklāmām. VAI ES MINĒJU CIK REKLĀMU??
Tas ir pārsteidzoši, ka nav daudz reklāmu, bet tas ir labi, bet es vēlos pielāgot velosipēdu, jo es vienmēr spēlēju ar vienu un to pašu velosipēdu😋😋😋😋
Šī spēle būtu tik laba, ja tai nebūtu noteikta augstuma, kurā jūs pārtraucaties, tāpēc spēle šķiet neveikla
Spēle ir jautra... bet pievienojumi to pilnībā sabojā.. pēc katras kustības parādās pievienošana.. tas ir par daudz... dzēšana
Es redzēju tavu sludinājumu. Jūs par to samaksājāt. Tas ir saprātīgi. Diezgan laba spēle, es pakāpos uz augšu, piemēram, divas reizes, es saņēmu 3 reklāmas, diezgan liela pieredze, kopumā es spēlēju tikai tāpēc, ka viņam bija jāmaksā par šo reklāmu, un man bija žēl. Viņš samaksāja. Man bija jāpamēģina
Nehh
Lūdzu, nomainiet izpletni! Kāpēc pie velna deva no tā atbrīvojās?
Bike Hop: Pengendara BMX Gila! Arkade yyn
Tas ir vienkārši pārsteidzošs, kā jums nav garlaicīgi, ja neskaita reklāmas
Tiem, kas saka, ka viņiem ir jāskatās reklāma, man patīk teikt, lūdzu, izslēdziet tālruņa datus un spēlējiet šo spēli, tad jūs nevarēsit redzēt reklāmu.
Mīlu savu Ohhfjo
Pārāk daudz reklāmu
Forša spēle... lēni maksājot lielākas summas, lai ļautu tālākam lidojumam, bet priekš kam tas... dīkstāves laiks....
Jautra spēle. Sludinājumu daudzums ir idiotisks, tāpēc izdzēsu.
Tā ir pieklājīga spēle. Tikai daudz sludinājumu. Bet tas ir bez maksas. Atjaunināts 4/4. Šī spēle viss, ko tā vēlas, lai jūs darītu, ir skatītu reklāmas. Es katru reizi esmu jauninājis savus iepakojumus un visu, kas tajā ir. Bet šķiet, ka tas neko nemaina. Man vienkārši ir jātērē minūte reklāmu katru reizi, kad es spēlēju? Smieklīgi. Neveiciet lejupielādi, ja vien nevēlaties katru reizi skatīties reklāmas. Burtiski. Izdzēsts!!!
Es maksāju par bez reklāmām, un es joprojām saņemu reklāmas. Pirms čeku atsauksmju instalēšanas Silly me atsauksmes nelasīja, un es par to samaksāju. SMH Tiem, kuriem nav reklāmu, vai esat pārliecināts, ka jums nav reklāmu, vai arī jūs melojāt.
Šī spēle ir absolūti jautra un smieklīga, un es neredzu nekādas citas lietas, kas būtu nepareizi ar spēli, visiem citiem vajadzētu lejupielādēt šo lietotni, un esmu pārliecināts, ka jums tā šķitīs smieklīga un jautra. Tāpēc es novērtēšu to ar 5 zvaigznītēm. Es to mīlu, tāpēc paldies par lietotni un jūs lieliski paveicāt lietotni, novēlu jums visiem ardievas!😘🥰💜♥️♥️♥️♥️❣️😆
Lieliskas reklāmas, ko uzlaboja spēles fragmenti starp tām, varēja būt laba spēle, taču jums būs jāspēlē stundām ilgi reklāmas, lai to uzzinātu. Es nebiju tam gatavs, tāpēc izdzēsu to
Ikviens iegādājās bez reklāmām, bet jūs varat vienkārši aizvērt tīklu un jums nav reklāmu
Jā, pēc katra lēciena ir reklāma, bet tas ir arī jautri, izaicinoši un smieklīgi. Sākumā bija nedaudz garlaicīgi, bet, ejot, kļuva daudz labāk. Katra mērķa sasniegšanai ir nepieciešamas nelielas prasmes. Izmēģiniet to, arī jums tas patiks.
Ļoti jautri un viegli spēlējami un jauninājumi. Es iesaku šo spēli.
Nav slikti 😉😉😉 4 zvaigznes 😉😉😉
Tā ir laba spēle.
Irstyeh9pb y hs sgu tavs DC cry yet Emmanuel