Post by sporatpengentrigh on Feb 22, 2022 12:17:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Κολλήθηκε στο επίπεδο 9 και δεν υπάρχει οδηγός για να προχωρήσετε περαιτέρω. Ούτε καμία επιλογή επιστροφής στα προηγούμενα επίπεδα.
Είναι διασκεδαστικό και ο καλύτερος τρόπος για να λείπετε.
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι, ΑΛΛΑ είναι πολύ δυσάρεστο μετά από κάθε επίπεδο, είναι φρικτό, είναι απαίσιο… Παρακαλώ αλλάξτε αυτό !!!!
Εύκολη και σε πολλές προσθήκες
Απλό αλλά δροσερό
Τέλειο παιχνίδι
Πολυ διασκεδαστικό!!
Πολύ καλό παιχνίδι σας κρατά ενήμερους
Πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις απλά εύχομαι οι φωτογραφίες να σου έδωσαν ένα βραβείο ή κάτι τέτοιο και πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολο
Πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό παιχνίδι!
Πάρα πολλές διαφημίσεις Δεν θέλω κανένα παιχνίδι με διαφημίσεις
μου αρέσει
Δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω
Γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδό μου συνδέοντας στο fb
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όταν έρχεται σε νέο επίπεδο που δεν είχα παίξει ποτέ πριν με νέα πράγματα, δεν δείχνουν πώς να το παίξω, όπως να βάλουν ένα παράδειγμα όπως το πώς πάει όπως κάνουν άλλα παιχνίδια, παρακαλώ βελτιώστε το, αλλά άλλα Λατρεύω το παιχνίδι, είμαι στο επίπεδο 853.....
Είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι που είναι διαφορετικό από μερικά από τα άλλα παιχνίδια που έχω παίξει. Είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι 3 που ταιριάζουν, έχει χαριτωμένα ζωάκια, παζλ και εκπλήξεις. μπράβο σε αυτό το παιχνίδι.!!😊
Πολύ διασκεδαστικό για παιχνίδι και αναζωογονητικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα παιχνίδια αγώνων Μου αρέσει όταν ζωντανεύουν τα παζλ και μου αρέσει όταν οι χαρακτήρες ζωντανεύουν για να σε βοηθήσουν να παίξεις.
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα διαμάντια που έχω και έχω πάνω από 1000 και λέει ότι δεν έχω διαμάντια, οπότε δεν είναι χρήσιμο
Το Fruit friend blast έχει ΖΗΤΗΜΑΤΑ 4 από τα παζλ δεν μπορούν να τα κάνουν Συνεχίζουν να παγώνουν Παρακαλώ βοηθήστε. το ADS δεν κλείνει, είμαι στο επίπεδο 1612. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ. Δεν περιμένω περισσότερα παιχνίδια από όλους σας. Σας ευχαριστώ!!! Λατρεύω τα παιχνίδια του legend Game inc που είναι χαλαρωτικά και μακάρι να υπήρχαν περισσότερα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο επίπεδο 1487 οι γρίφοι μου δεν ανοίγουν παρακλήσεις ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Λατρεύω τα παιχνίδια σας παρακαλώ βάλτε τα παιχνίδια mor!!!
Μγκάντα
Πολύ Ωραίο... Αλλά πολλές διαφημίσεις!!!
Οι προσθήκες βίντεο είναι πολύ βαρετές.....και κάθε φορά που βλέπω βίντεο και βίντεο προσθέτω όταν ανοίγουμε puzull για επίλυση
Μόλις άρχισα να παίζω, απολαύστε το πολύ λίγο προκλητικό μόλις αρχίσω να παίζω, είναι δύσκολο να το σταματήσω👍
Word Search - Word Puzzle Game Складання слів mjsu
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Ομορφη
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχω λάβει κανένα παζλ παρόλο που μαζεύω τα κομμάτια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και στο τέλος κάθε 8 επιπέδων έχετε ένα παζλ για να ολοκληρώσετε, δεν περίμενα ποτέ το παζλ, ήταν ένα απροσδόκητο αλλά υπέροχο μπόνους.
Fruit Block Friends Įprastos temos brb
Fruit Block Friends Kasual fxtn
Όταν φτάνεις στο επίπεδο του 2000, είναι αδύνατο να το νικήσεις
Αν μαζεύω το παζλ δεν θα αυξηθεί.. χτύπησε
Καλό
Πολύ βράιο παιξνίδη
Fruit Block Friends Boshqalar pbz
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι Και βοηθά να ενθαρρύνει τους ανθρώπους
Πολύ εθιστικό, το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι οι διαφημίσεις, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο και φοβερό!!!
Χαλαρωτικό και ευχάριστο παιχνίδι
Gud
Λατρεύω το παιχνίδι, έχετε άλλο ένα όπου οι πίθηκοι είναι στο κάτω μέρος ή είναι αυτό συνεχίστε την καλή δουλειά, διορθώστε το σφάλμα που μόλις πήρα νέο τηλέφωνο
Παίζω όλη μέρα στο επίπεδο 80 jus ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι Dope 👏🏿👏🏿
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ευχαριστώ πολύ
Fruit Block Friends ง่ายๆ ebd
Είπα ότι θα παίξω ένα παιχνίδι και τελικά θα παίξω ένα διαφορετικό